lørdag 17. oktober 2015

Grorud - Skeid 3-4

I strålende høstvær hadde jeg tatt turen til vinden på Grorud for å se det opprykksjagende hjemmelaget ta imot gjestene fra litt nærmere sentrum.

Det var fra avspark tydelig at det var hjemmelaget som hadde mest å spille for her, men gang på gang mislyktes de i å score, og etter knapt ti minutter var det «oksene» som fikk juble da det klart mot spillets gang plutselig sto 0-1.

0-1 var også resultatet en fullsatt tribune (og mange som ikke fikk plass på tribunene) fikk se lagene ta med seg til garderoben i pausen.

Andre omgang startet med et voldsomt Grorud-press, og plutselig hadde dommeren blåst for det som skulle vise seg å være dagens første straffespark. Fem minutter etter blåste han igjen straffe, og hjemmelaget hadde snudd 0-1 til 2-1. Da Grorud så satte inn 3-1 etter halvspilt andreomgang var vi nok mange som trodde at nå var det avgjort.

Så feil kan man ta, før vi visste ordet av det hadde Grorud sluppet inn to mål til, og det sto 3-3, og like før full tid fikk så Groruds keeper marsjordre etter en uheldig inngripen i feltet, og Skeid skulle ta et avgjørende straffespark, dagens tredje!

Kampen endte 3-4, og det er bare å gratulere KFUM som ved å vinne over Finnsnes sikra opprykk til OBOS-ligaen 2016.