søndag 25. oktober 2015

Oppsummering 25.10.15

En helg preget av mange parallelle oppgjør er over.

Lørdag ettermiddag spilte TIL og Eintracht Frankfurt samtidig.

TIL hadde tatt turen til Sarpsborg, og vi var nok mange som hadde håp om et poeng eller tre her etter at nedrykksrivalene hadde spilt uavgjort dagen før, men dessverre ble det nok et tap for «gutan».

Eintracht Frankfurt på sin side, havnet tidlig i andre omgang under mot Hannover, men klarte å snu det og få med seg alle tre poengene hjem fra messebyen.

Søndag ettermiddag var det så Manchester United og Juventus som skulle i ilden samtidig.

Juventus vant relativt enkelt sitt oppgjør denne helga, mens Manchester United fikk det tøffere mot byrivalen i lyseblått. United vant nok på ballbesittelse, men det kreves mål for å vinne fotballkamper. Det var det ingen av lagene som klarte å lage, og det endte dermed med ett poeng til hvert av lagene, noe jeg mistenker at Arsenal-fansen var veldig fornøyde med.

Helgas siste oppgjør involverte Gimnastic de Tarragona som hadde tatt turen til Soria for å møte Numancia. Første omgang var muligens årsverste av «Nàstic», og det ville ikke vært ufortjent om hjemmelaget leda til pause, men det sto merkelig nok 0-0 etter halvspilt kamp. I andre omgang var gjestene fra Tarragona mer med, men det var likevel fortjent da Numancia scoret tjue minutter før slutt. To minutter på overtid hadde jeg alt skrevet klart en tweet om tapet, da det utenkelige skjedde. Marcos Jiménez de la Espada Martín ble felt innenfor 16-meteren, la selv ballen til rette på straffemerket og scoret så utligningsmålet umiddelbart før dommeren blåste av kampen. Et svært ufortjent, men akk så deilig poeng blir med hjem til Katalonia!

LWWDD er kanskje ikke all verden, men jeg går likevel ut av helga med hodet høyt hevet.

Neste helg blir det live fotball på Alfheim igjen!

1 kommentar: