søndag 18. oktober 2015

Oppsummering 18.10.15

Nok en fotballhelg er over.

Lørdag starta med Manchester United, som endelig klarte å få kål på Goodison Park-spøkelset sitt, og vant 3-0 over Wayne Rooneys gamle klubb.

Deretter slo Gimnastic de Tarragona tilbake etter å ha røket ut av cupen midt i uka ved å slå B-laget til Athletic Club i en kamp som blant annet inneholdt strafferedning og en kandidat til årets mål! Anbefaler alle å se dette klippet!


I kveldens siste kamp gikk Eintracht Frankfurt på en storsmell mot Borussia Mönchengladbach, så dette går vi fort forbi.

Søndag var det først tid for helgas KLART viktigste kamp, der et Tromsø-lag som i år har vært i konstant poengnød klarte å slå Viking etter at begge de to største rivalene i kampen om fornyet tippeliga-kontrakt hadde tapt tidligere i helga. Sjukt deilig.

Rosinen i pølsa skulle så være Derby d'Italia, som ble spilt for 169. gang. Etter en vanvittig intens førsteomgang ble det hele noe slappere i andre omgang, og det endte målløst for både Juventus og de blåsvarte fra Milano.

WWLWD er mer enn godkjent, spesielt ettersom resultatene kom i de kampene de gjorde. Helgas navn: Runar Espejord og Jordi Calavera, 1995 og 1996! Framtida er lys!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar