torsdag 22. juni 2017

Gran - Faaberg 0-0

Siden korpssesongen er over er torsdagskveldene plutselig ledige, så jeg tok meg en kveldstur til Hadeland for å se fjerdedivisjonsoppgjøret mellom Gran og Faaberg, og samtidig få kryssa ut et nytt stadion i Groundhopper-appen.

På en forseggjort stein- og asfalttribune fikk jeg sammen med noenogåtti andre se en fartsfylt kamp, etter en ørliten forsinkelse fordi målinspeksjonen avslørte et hull i nettet på det nordre målet som måtte tettes før avspark kunne tas. Begge lag kunne flere ganger prise seg lykkelig for at de ikke møtte bedre motstand enn de gjorde, da det ble gjort noen grusomme feil i forsvar i begge ender av banen, likevel endte det altså målløst, ikke minst på grunn av noen svært gode keeperprestasjoner hos begge lag.

I pausen kom det som kanskje er den sterkeste åttitallsspillelista jeg har hørt på noe stadion! Først Falcos «Rock me Amadeus», deretter Belinda Carlisles superhit «Heaven is a place on earth», og så til slutt selveste New Jordal Swingers med «1958». Høyt nivå!

I andre omgang virka begge lag en smule kvassere enn de hadde vært før hvilen, men fortsatt var det umulig å score, nærmest kom kanskje Gran på en corner som alle trodde gikk ut, men som plutselig stussa inn i feltet igjen etter å ha truffet tverrliggeren!

Etter 55 minutter oppsto en småkomisk situasjon, da en Faabergs-corner ble heada utenfor mål. Dommer markerte for nytt hjørnespark, noe som avfødte en skog av protester fra hjemmelagets spillere og publikum, som plutselig fikk noe uventet hjelp fra assistentdommeren som vinket som en gal med flagget før han ropte til hoveddommer «Einar, det der er femmeter!». Einar gjorde det eneste riktige: hørte på assistenten sin og endret avgjørelsen til målspark til stor applaus fra de frammøtte.

De siste ti minuttene ble det utrolig mye sutring på offsideavgjørelser, og til tross for nok et par store sjanser, så endte kampen altså målløst etter tre minutters overtid. Til tross for noen få regndråper som fikk en del mygg til å dukke opp, så ble likevel bilturen hjem overraskende kløeløs.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar