søndag 14. mai 2017

Sarpsborg 08 - Tromsø (1-1)

Endelig var det tid for TIL-kamp på Østlandet igjen, og Isberget hadde satt opp buss til Sarpsborg.

Etter en fin liten busstur i ØSREGN ankom vi Østfolds hovedstad ca fire timer før kamp, og inntok andre etasje på Sportspuben, et lite kvarters spasertur unna stadion. Her ble det konsumert diverse drikke, sunget TIL-sanger, og etter hvert også konsumert noe pizze (Det tok usaklig lang tid fra pizzaene ble bestilt til de sto på bordet)

Da tid for avmarsj til stadion nærmet seg var det heldigvis slutta å regne, og vi gikk i et rødt og hvitt tog gjennom gågata.


Vel på plass på stadion fikk vi se hjemmelaget komme seg best ut fra start, før TIL spiste seg mer og mer inn i omgangen. Et lite usikkerhetsmoment oppsto da Thomas Lehne Olsen fikk seg en smell og måtte ha noe behandling, og vi var nok flere enn faren hans som var veldig spente på hvordan dette skulle ende.


Thomas kom seg på beina igjen, og da pausesignalet gikk var vi nok flere som følte at Gutan hadde vært de beste omgangen sett under ett.


Da andre omgang braka løs gikk det bare halvanna minutt før ballen lå i nettet, og til oss tilreisendes store lykke: Det var bak Sarpsborg-keeperen ballen hadde blitt plassert av nettopp den tidligere nevnte Thomas Lehne Olsen.

Foto: Eurosport
Etter dette kom dessverre S08 mer og mer med igjen, og det var ikke ufortjent da de halvveis ut i omgangen klarte å overliste en svært god debutantkeeper i Tromsøs mål. (Etter min mening dagens man of the match)

Resten av omgangen hadde kanskje særpingene et lite overtak fram til de like før full tid fikk en mann utvist, noe som igjen ga TIL initiativet, uten at de klarte å omsette dette til mål, men etter en svært tung TIL-periode i serien var ett poeng mot et av årets beste lag en klar bonus, og en vitamininnsprøyting foran den kommende 16. mai-kampen mot RBK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar