søndag 19. juni 2016

Frigg - Førde 1-1

Siden det var fint vær også søndag denne helga tok jeg turen med T-banen til Majorstua og tusla bort til Friggfeltet (Eller Tørteberg som det også heter) for å se twitterlegenden Christian Aa. Bjerke og resten av Førde spille mot hjemmelaget Frigg i andredivisjon.

Ca 100 tilskuere fikk se en relativt kjedelig førsteomgang, hvor noe av det mest spennende var da vi merket at assistentdommeren foran tribuna hadde en løs skolisse. Kunne dette gå bra? Heldigvis for den blåkledde ble det et lite opphold i spillet der han fikk knytt den igjen før han snubla!

I pausen må begge lags trenere ha sagt noen riktige ting, for det var en helt annen intensitet i andreomgangen, og hjemmefansen fikk tidlig juble da et hjørnespark plutselig fikk hjelp av vinden i lufta og gikk direkte inn i lengste hjørne!

Kun noen få minutter senere var det de tilreisende som kunne juble. En Førde-spiller ble revet overende i feltet, og dommeren pekte på straffemerket. Straffen ble sikkert ekspedert i mål, og vi var like langt.

Resten av kampen bølget så fram og tilbake uten de helt store sjansene noen av veiene, samtidig som det var klart mer underholdende enn hva første omgang hadde vært.

Noen få minutter før full tid smalt det så da en Førde-spiller gikk alt for hardt og alt for sent inn i en takling. Motstanderen ble liggende og måtte bæres ut på båre, mens mannen fra Førde fikk direkte rødt kort til ca ingen protester. Krysser fingre for at det gikk bra med Frigg-spilleren som ble taklet!

Til tross for at Førde måtte fullføre kampen med bare ti mann på banen klarte de å stå imot, og det endte med ett poeng til hvert av lagene, noe jeg er litt usikker på hvem av dem som egentlig skal være mest fornøyd med.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar