søndag 29. mai 2016

Ullern - Finnsnes 1-2

Tok nok en gang T-banen vestover for å se kamp, men hoppet denne gangen av på Bjørnsletta like før kommunegrensa mot Bærum, og gikk de få meterne til «Ullern CC Vest Arena», populært kalt Ullernbanen.

Det var duket for et topp- mot bunnoppgjør, hvor gjestene fra nord tok seg av det å være i toppen, mens hjemmelaget hadde prestert langt dårligere hittil i sesongen enn hva forståsegpåerne hadde ventet på forhånd.

Første omgang var helt og holdent gjestenes omgang, men de manglet tilsynelatende evnen til å klare å score, noe derimot hjemmelaget fra vestkanten klarte å gjøre etter ca halvspilt førsteomgang.

Like før pause ropte Finnsnes på straffe etter en rimelig klar dytt i ryggen foran Ullern-målet, men dommeren valgte å bare vinke spillet videre til store protester. Lagene gikk dermed til pause med 1-0 i boka (Og ikke på scoringstavla som av uforståelige grunner ikke var i drift).

Det var tydelig at Finnsnes-trener «Bummen» hadde sagt noen sannhetens ord til spillerne sine i pausen, for da andre omgang startet var det fullt trøkk, og alt etter fem minutter fikk de lønn for strevet. Utligning, og 1-1!

Resten av omgangen var Ullern mye mer med i spillet enn de hadde vært i første omgang, men
likevel var det Finnsnes som fikk også det neste målet, som sannsynligvis var et selvmål selv om speaker valgte å gi det til en av Finnsnes-spillerne. Målet kom for øvrig i en periode da begge lags spillere og trenere var svært misfornøyde med dommertrioens prestasjoner, og som nøytral er nok det mest positive jeg kan si om dommerne at de ikke forskjellsbehandlet lagene.

Helt på tampen prøvde Ullern desperat å få med seg et poeng, men til tross for at de skapte overtall i de siste to dødballsangrepene ved å sende opp keeperen endte det 1-2.

Flere bilder fra kampen kan ses på facebook.