mandag 10. juni 2019

Orkla - Melhus 2-2

Etter dagens første kamp ble kursen satt innover gjennom den snart forgangne kommunen Snillfjord igjen, og etter en kjapp pitstop på en bensinstasjon ankom vi stadionet på Fannremsmoen. I det vi parkerte begynte det så smått å regne, og før vi var kommet oss ut av bilen STYRTET det ned. Det lynte og tordnet også som besatt, så vi ble nesten litt skeptiske til om tredjedivisjonskampen Orkla - Melhus kom til å bli spilt dersom dette ble enda verre.

Heldigvis så vi at det var tribune med tak over her, og jeg innså at det neppe ble noe fotografering fra kortsidene i dag. Etter en kjapp spasertur fra parkeringa til tribuna var det bare å gjøre seg klar til å nyte kampen fra orkesterplass.

Like etter avspark dukket også en noe forsinket @toresch opp (Som jeg har fått beskjed fra @mariusdahl91 om ikke å omtale som «selveste» etter forrige gang jeg gjorde det), og etter 19 minutter fikk vi se hjemmelaget gå opp i ledelsen 1-0. Stor jubel fra flesteparten av de rundt 200 fremmøtte.

Kampen holdt et svært høyt tempo, og det haglet tidvis med sjanser i styrtregnet, men fullt så mange mål ble det ikke. Vi måtte vente helt til det var spilt 37 minutter før neste scoring kom, og da var det et straffespark som ga utligning for gjestene, og jeg fant ut at det var en solid kontingent bortesupportere også tilstede.

Like før pause fikk så Melhus hjørnespark etter hjørnespark etter hjørnespark, og til slutt endte ballen i mål.

Lagene gikk til pause med 1-2, og jeg konkluderte med at det regnet så ille at jeg ikke orka å gå bort til kiosken for å teste vaflene.

Etter pause letta regnet bittelitt, før det kom tilbake igjen med full styrke, og vi også fikk noen nye tordenskrall etter at det var en god stund siden de forrige. Dette satte likevel ingen demper på lagenes innsatsvilje, og vi fikk fortsatt flere gode sjanser begge veier. 17 minutter ut i omgangen kom så 2-2, og vi var like langt (Bortsett fra han som hadde spilt på >3,5 scoringer, som var veldig fornøyd).

Ti minutter senere fikk hjemmelaget igjen ballen i mål, men denne gangen annullerte dommer scoringen for et eller annet. Jeg tror det må ha vært angrep på keeper, i situasjonen som ga returen som ble ekspedert i mål, etter å ha studert bildene mine fra situasjonen.

Da vi nærmet oss full tid ble desperasjonen etter å sikre seg to poeng ekstra enda større, og en Melhus-spiller falt for fristelsen til å falle i overkant lett i straffefeltet. Gult kort, og fordømmelse fra klubbens egen twitterkonto!

Det fortsatte å hagle med sjanser i sluttminuttene, og på overtid hadde Orkla en gigasjanse til å sikre seg alle poengene, og i tillegg fikk etter hvert en av gjestene rødt kort, men kampen ebbet ut uten flere scoringer, og vi kunne på nytt forsere regnet for å komme oss i bilen og hjem.