lørdag 24. september 2016

Blaker - Fet 3-1

Tok turen ut til Bruvollen for andre gang denne sesongen, for å se ett av få «returoppgjør» i seriespill i år.

Hjemmelaget startet litt vaklende, mot et hardtkjempende Fet-lag. Etter et par minutter gikk en Blaker-spiller i bakken, og da dommeren kom og snakket med ham hørte vi som sto i nærheten tydelig at han mente motstanderen hadde gitt ham en så kraftig albue at han sannsynligvis hadde vondt i albuen nå! Hjemmelaget kjempet seg etterhvert mer inn i spillet, og det var langtfra ufortjent da Pål Thoreid etter 35 minutter fikk heade en godt slått corner rett i mål.

Fem minutter senere sover Fets forsvar litt, og blir stående og se på at Blaker spiller tiki-taka til de scorer. Like før pause trodde så alle at det ble 3-0, men linjedommeren markerte for offside, og etter en kjapp prat med ham var hoveddommer enig, og scoringen ble strøket uten altfor store protester fra hjemmelagets spillere og supportere, så avgjørelsen var nok riktig.

Da det ble blåst for pause var duften av vafler i ferd med å overdøyve hestelukta som lå over Bruvollen, men likevel måtte spillere og dommere stoppe litt før de kryssa travsporet for å slippe to ekvipasjer forbi før de kunne gå mot garderobene.

Jeg benyttet pausen til å teste serveringstilbudet, og både pølsa og vaflene får absolutt godkjent karakter av meg! Det som derimot var litt skuffende var at dama som solgte lodd aldri kom bort til meg, så jeg fikk aldri sjansen til å vinne en kransekake eller en blomsteroppsats og rognebærgele.

12 minutter ut i andre omgang fikk gjestene en redusering etter noen ville prestasjoner i feltet, men bare fem minutter etter dette hamret en av Blakerspillerne inn en kanonkule fra tjue-tjuefem meter, så de igjen var to mål foran med 3-1.

3-1 ble også sluttresultatet, noe som kampen sett under ett nok var et svært riktig resultat. Heiv meg deretter i bilen for å krysse av et nytt stadion i Groundhopper-appen.