onsdag 3. august 2016

Stålkameratene jr. - Oppdal jr. 3-0

Hadde tatt turen til Ekebergsletta for å se de unge lovende fra Helgelands stolthet spille TV-sendt kamp i Norway Cup mot trønderne fra Oppdal, som så sent som i 2013 var i finalen i samme turnering. Litt kortere kamp enn vanlig, da man bare spiller 2x30 her.

Etter å ha hilst på gutta en time før kampen fant jeg meg en bra plass ved sidelinja, og gjorde klar til å yte support etter beste evne, til tross for en hals som fortsatt var vrak etter søndagens kamp.
Stålkameratene kom best ut fra startblokka, men Oppdal tok så litt over og hadde en bra periode, før Stålgutta jobbet seg inn i kampen igjen og etterhvert tok helt over. Etter drøye ti minutter kom omgangens store spiller, Andreas Fossmo, gjennom på kanten og la et superinnlegg til Håkon Kristoffersen som omtrent ikke behøvde å gjøre noe for å sette den i mål. 1-0!
Knapt ti minutter senere ble samme Fossmo revet overende i feltet, og dommeren blåste korrekt for straffespark. En annen av omgangens beste, Preben Karlsen, tok straffen, som dessverre ble reddet av Oppdals gode keeper. Oppdal var rett etter dette svært nær å utligne, men heldigvis klarte gultrøyene å avverge forsøket.

Fem minutter før pause fikk så Stål nok en gang juble, da Sarfaraz Ali Rizai fikk æren av å bredside inn et innlegg fra nevnte Karlsen! I jubelscenene etter dette målet kunne man på TV2s sending se Jan Langvann i Stålkams trenerteam glemme at han hadde en skada finger og klappe så kraftig at han helt tydelig får store smerter i den skadde handa! Lagene gikk til pause med 2-0 i hjørnet på skjermen.

Utover i kampen gjorde Stål-trener Kenneth Eliassen haugevis av bytter, men likevel beholdt ranværingene initiativet, og det var helt fortjent da Markus Høgås fikk avslutte en kontring med å hamre ballen inn til 3-0!

Dette ble også sluttresultatet, og vi fikk høre Sa-sa-sa runge utover Ekebergsletta! En solid laginnsats toppet av gode enkeltmannsprestasjoner! Ønsker Stålkameratene lykke til i A-sluttspillet, hvor Modum er neste hinder.

(De tre nederste bildene i saken er screenshots fra TV2)