søndag 5. juni 2016

Fet - Blaker 1-2

I varmen lørdag ettermiddag tok jeg turen til Fetsund og stadionet med det underlige navnet Fedrelandet for å se lokaloppgjøret mellom Fet og Blaker i fjerdedivisjon.

Første omgang av kampen var ganske jevnspilt, men vi ca 70 frammøtte (Deriblant Tom Nordlie!) fikk ikke se noen mål før pause. Nærmest kom nok gjestene fra andre sida av Glomma som etter 11 minutter satte returen etter et treff i tverrliggeren i mål, men dette ble korrekt avvinket for offside.

Pausen gikk med til å skaffe seg drikke og is, og jeg håper virkelig det stemmer at påbygget som var i ferd med å reise seg ved klubbhuset var ny kiosk, for her var det rimelig dårlige forhold. Noe sier meg at det også hadde vært mye å hente i å investere i et nytt vaffeljern!

Etter pause tok plutselig Blaker mye mer tak i kampen enn de hadde gjort i første omgang, og etter 55 minutter kom kampens første mål. Omgangen sett under ett helt klart fortjent. Dette gjorde at vertskapet fikk blod på tann, og under fem minutter senere ble det utlignet!

Etter halvspilt omgang kom det så en stjernekontring fra gjestene, og de hadde nok en gang tatt ledelsen!

Mot slutten ble det litt ampert etter en disputt om en fairplay-igangsetting av spillet, og varmen hadde nok også sitt å si for at lunta hos flere var litt kortere enn vanlig. Hjemmelaget trøkka voldsomt på i sluttminuttene, men det endte uten flere mål, og «Blaker'n» og hans menn kunne ta med seg tre poeng over Fetsundbrua.

En liten kuriositet til slutt: Setene på tribuna på Fedrelandet kommer visstnok fra kongetribuna på Ullevaal. De var utvilsomt behagelige å sitte i, men gode gud så klam man ble i bakenden i den varmen som var der da jeg var på besøk!

Flere bilder ligger på facebook.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar