onsdag 11. mai 2016

Blaker - FuVo 2 (5-0)

Nok en strålende kveld på Østlandet, og jeg tok min Chevrolet fatt og tok turen ut på landet for å se Funnefoss/Vormsunds andrelag dra på besøk til «kjendislaget» Blaker. Det gikk greit å finne fram til en av de få naturgressbanene i divisjonen, til tross for noe sparsomme retningsinstrukser på Twitter.
Bruvoll stadion ligger i midtområdet i en travbane, men det var greit med parkeringsplasser der, og også greit med sitteplasser, selv om dette bare var snakk om enkle benker uten ryggstøtte. (Men alt er bedre enn ingen sitteplasser!). Etter ankomst ble jeg raskt gjenkjent av selveste Ole Magnus Storberget (som var på «Blaker»-innspilling) som «Tromsøsupporteren».

Umiddelbart etter at kampen var satt i gang var en av gjestenes forsvarsspillere uheldig og handset i egen sekstenmeter, og Blaker-spilleren som tok straffesparket satte det sikkert i mål. Etter en halvtimes tid kom så 2-0 etter et hjørnespark, mens 3-0 kom ikke lenge etter på et innkast.

Selv om det sto 3-0 til pause hadde ikke gjestene vært helt ufarlige, men det var på ingen måte et ufortjent resultat.

Da lagene kom tilbake fra pause var lite forandret, og da gjestenes keeper fikk en smell i et sammenstøt med en annen spiller som gjorde at han haltet resten av kampen var vi nok flere som fryktet at dette kunne bli stygt.

Likevel ble det «bare» to mål til for Blaker, og selv om det utvilsomt var det beste laget som vant i kveld, så hadde det nok ikke vært ufortjent dersom FuVo-reservene hadde fått med seg et trøstemål nordover etter kampen.