tirsdag 18. september 2018

Harestua - Reinsvoll 2 (2-4)

Tok turen til sørspissen av Hadeland i kveld, hvor Harestua skulle være vertskap for Reinsvolls andrelag i 6. divisjon.

Ved ankomst fikk jeg se slutten av J14-kamp mellom de samme lagene, hvor det var hjemmelaget som gikk av med seieren, noe kanskje også A-laget ville bruke til ekstra motivasjon i sin kamp.

Da kampen kom i gang var det uten tvil hjemmelaget som var mest gira, og da 1-0 kom på et hjørnespark etter knappe ti minutter hadde det vært nesten spill mot ett mål.

Etter scoringen kom gjestene mer inn i kampen, men hjemmelaget holdt fortsatt et klart grep om kampen, og det føltes nok litt bittert for dem da gjestene klarte å utligne i det 29. minutt.

Umiddelbart før pause fikk så hjemmelaget et nytt hjørnespark, og også denne gangen endte det i mål, og lagene gikk i garderoben med 2-1 i protokollen.

Etter pause hadde de for anledningen hvitkledde totningene giret opp, og det tok ikke mer enn fem minutter før de overrumplet hadeledningenes keeper. 2-2, og kampen var på ny helt åpen.

Så, etter ca halvspilt omgang kom kampens villeste prestasjon. Reinsvoll 2 fikk frispark omtrent fem meter inn på motstanders banehalvdel. Med kraftig vind i ryggen tok en av spillerne tilfart, og hamret ballen rett i mål! 2-3.

Resten av kampen bølget spillet fram og tilbake, men uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. Jeg satt likevel med en følelse av at vi ikke hadde sett kampens siste mål, og flere minutter på overtid fikk jeg rett. Gjestene scoret 2-4, og dommer blåste av nesten umiddelbart etter spillet var startet igjen.