onsdag 2. mars 2016

Mammutoppsummering 18.2.-2.3.

Nesten to uker med fotballkamper nesten daglig førte til at det ble dårlig med oppsummeringer, så jeg sparte heller alle til en kjempestor en.

Det hele starta på sørgelig vis, med at Manchester United gikk på en smell borte mot Midtjylland i Europaligaen.

Dagen etter tok det seg litt opp, men ikke mye, da både Eintracht Frankfurt og Juventus spilte målløse oppgjør i sine hjemlige serier.

Lørdagskampen denne helga var det Gimnàstic de Tarragona som sto for. Besøket til ferieøya Mallorca endte også uavgjort, men 2-2 denne gangen.

Mandag tok så Manchester United en solid cupseier mot Shrewsbury, før Juventus tirsdag kom sterkt tilbake etter å ha havnet under mot Bayern München i Champions League, og det endte med 2-2 mellom de to gigantklubbene. Returen blir spennende!

Torsdag var det duket for returoppgjør i Europaligaen, og denne gangen trakk United det lengste strået og vel så det, og danskene ble sendt hjem med 5-1 i kampen og 6-3 sammenlagt.

Fredag spilte Tromsø treningskamp mot noen illsinte russere, hvor de tok en overbevisende seier.

Lørdag spilte så Stålkameratene treningskamp mot Sandnessjøen, som ble slått 3-0.

Søndag var en fullstappet fotballdag, med Manchester United - Arsenal som det første av flere flotte oppgjør. Kampen endte (noe uventet) med hjemmeseier!

Neste oppgjør var Nàstics oppgjør mot Valladolid, som endte med poengdeling.

Senere spilte Eintracht nok en kamp uten mål, før dagens andre høydepunkt kom med Derby d'Italia. Her sikret Juventus tabelltoppen ytterligere!

Mandag spilte Tromsø treningskamp mot Sogndal, uten at noen av lagene klarte å score.

Tirsdag var det så kampfri igjen, før onsdagen var fylt med kamper igjen. Eintracht Frankfurt tok turen til Olympiastadion i Berlin, Manchester United spilte mot Watford og Juventus spilte NOK et Derby d'Italia, denne gangen borte, og i cupen.

Kampene endte med tap i Tyskland, seier i England og ordinærtidstap med påfølgende ekstraomganger og straffekonkseier i Italia.

Totalt blir dermed rekka for disse to ukene LDDDWDW(WW)WDDW(D)LWL

Totalt sett bra, men litt foruroligende tabellsituasjon for Eintracht nå, og at Nàstic henger med i toppen av Segunda med så mange uavgjortkamper som de har er nesten ikke til å tro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar