lørdag 13. februar 2016

Oppsummering 13.2.16

Etter en tettpakka fotballørdag kan jeg oppsummere alt nå.

Helga tjuvstarta alt torsdag med to treningskamper. Tromsø hadde tatt turen til Stockholm hvor de møtte GIF Sundsvall til et streamet oppgjør som endte med svensk seier. Torsdagens andre kamp var årets første byderby i Mo i Rana, her endte det uavgjort.

Lørdag var det så duket for en lang rekke kamper. Tromsøs andre treningskamp i Sverige var først ut. Etter et tidlig mål av Thomas Lehne Olsen snudde svenskene kampen i andre omgang, og også denne kampen endte med et tap for nordnorges stolthet.

Neste kamp ut var Sunderland-Manchester United, som endte med nok et tap for de røde djevlene, etter sigende deres første bortetap mot Sunderland noensinne.

Senere tok Gimnàstic de Tarragona mot Elche, noe som endte med hjemmeseier, og Nàstic får dermed overnatte på andreplass på tabellen i Segunda Division!

Ca samtidig spilte Eintracht Frankfurt mot Köln, og her ble det nok et tap for «ørnene», som nå for alvor har rota seg ned i nedrykksstriden.

Kveldens siste kamp ble heldigvis nok en opptur. Juventus slo serieleder Napoli 1-0, og tok dermed selv skrittet opp på førsteplass på Serie A-tabellen!

(LDL)LWLW må vel kunne sies å være en svært blandet fotballhelg, med serieledelse til Juvenus som det klare høydepunktet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar