søndag 7. februar 2016

Oppsummering 7.2.16

Nok en helg med mer korps enn fotball, men en grundig oppsummering blir det likevel.

Strengt tatt mer enn bare helg, det var et par midtukekamper også, den første var alt tirsdag, da Manchester United spilte en av sesongens mest underholdende kamper fra den kanten, og nedsablet Stoke med 3-0.
Onsdag tok Juventus mot Genoa og kriget inn en 1-0-seier, i en kamp der Zaza pådro seg tidenes teiteste røde kort helt på tampen.

Fredag starta så selve helga med en treningskamp, og ikke hvilken som helst treningskamp. Årets første utgave av «slaget om Nord-Norge» ble spilt i Nordlandshallen, for anledningen uten en viss flaggbærer. TIL vant kontrollert 1-0 over det vindskjeve hjemmelaget.

Lørdag spilte Eintracht Frankfurt mot tabellnabo Stuttgart, og ut fra at begge lag fikk røde kort var det nok tydelig at denne kampen betød mye. Likevel endte det med tap for «ørnene» fra Frankfurt, og de er nå bare to poeng unna kvalikplassen for nedrykk! Her må greiene skjerpes!

Lørdagen bragte også med seg helgas første av to treningskamper for Stålkameratene, som har invitert til vinterserie i Stålhallen. Brønnøysund var dagens motstander, og disse ble slått 1-0.

Søndag spilte Stålkam. så mot Mosjøen, som vant 3-1.

Juventus hadde ny kamp i Serie A, og tok nok en seier (De har nå så mange på rad at jeg har kommet ut av tellinga), og er fortsatt bare to poeng bak Napoli foran neste helgs toppoppgjør! Spennende!

Sist ut søndag gikk to kamper parallellt, og begge endte 1-1 etter sene utligninger fra hjemmelaget. Gimnastic de Tarragona tok ett poeng mot Girona, og Manchester United gjorde det samme mot Chelsea. Nàstic holder dermed den siste opprykksplayoffplassen, mens United fortsatt har en slags los på den siste Champions League-plassen.

WW(W)L(WL)WDD er vel alt i alt en god fotballuke, selv om sene utligninger imot alltid er et antiklimaks i kamper man leder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar