søndag 11. oktober 2015

Lyn - Kjelsås 2-0

Endelig hadde det dukket opp en anledning for å innta ærværdige Bislett stadion! Et desperat Lyn-lag på nedrykksplass skulle ta mot et Kjelsås-lag som med tre poeng i dag fortsatt ville ha en teoretisk mulighet å snappe opprykksplassen.

Alt da lagene entret banen ble det klart at Lyn ikke er et hvilket som helst bunnlag i andredivisjon. Supporterne laget et liv mange lag i høyere divisjoner bare kan misunne dem!

Spillerne responderte kjapt på trøkket fra tribunene, og alt etter 13 minutter kom 1-0. Bare to-tre minutter senere kom 2-0, og etter dette ble det aldri virkelig spennende igjen. Begge lag hadde flere sjanser, og det var en underholdende kamp, men det var tydelig at det var Lyn som ville mest, og hadde mest å spille for.

Da andre omgang startet startet også kampen mellom Harstad og Lyns tabellnabo Ullern, og jubelen sto i taket hos Bastionen da Harstad gikk opp i ledelsen alt etter fire minutter.

Som sagt var det en underholdende kamp med mye trøkk, selv om det ikke ble flere mål etter de to som kom rundt kvartersmerket i første omgang, og det var definitivt tre fortjente poeng Lyn fikk feire sammen med fansen etter kampen i dag.

Det blir nå veldig spennende å følge med både opprykkskampen og nedrykksdramaet i «Trikkeligaen», med to serierunder igjen!