søndag 10. januar 2016

Oppsummering 10.1.16

Fortsatt korte fotballhelger, men denne helga var iallfall ikke alt over på en gang.

Lørdag var det riktignok to kamper som gikk relativt samtidig, men jeg føler at jeg likevel ikke gikk glipp av veldig mye ved å ha den ene på tv-en og den andre på macen.

Først ut var Gimnàstic de Tarragona som hadde besøk av Lugo. Dessverre endte dette med tap, og begge lag ligger nå like under opprykksplayoffstreken i Liga Adelante.

Like etter kampstart i Tarragona startet cupoppgjøret mellom Manchester United og League One-laget Sheffield United. Etter en ELENDIG kamp gjorde en av Sheffield-forsvarerne en tabbe og lagde straffe på overtid, noe som gjorde at de røde djevlene haltet videre i cupen.

Søndag hadde Juventus tatt turen til Genova for å møte Sampdoria. Dette ble en ganske kontrollert seier, og den gamle dame klatret nå opp til andreplass på Serie A-tabellen, bare to poeng bak Napoli!

LWW ser for så vidt ganske greit ut, men bekymring for formkurven til Nàstic kombinert med den elendige fotballen Manchester United spiller gjør at det eneste egentlige lyspunktet i helga var Juventus-seieren.

(PS: Kan selvsagt også ta med meg at Eintracht Frankfurt slo Al-Ahli 5-1 i en treningskamp)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar