søndag 6. desember 2015

Oppsummering 6.12.15

Helgas fotball var fint fordelt utover, men pga hektisk korpsaktivitet var de siste tjue minuttene av fredagskampen det eneste jeg fikk sett på TV.

Nevnte fredagskamp var Juventus som hadde tatt turen til den evige stad for å møte Lazio, et møte som endte med 0-2 seier til den gamle dame. Som sagt så jeg bare de siste tjue minuttene, og her var det ingen tvil om at bortelaget kun hadde ett mål: å holde nullen.

Å holde nullen har også Manchester United blitt kjent for, og det var vel ingen som var direkte sjokkerte da også lørdagettermiddagens oppgjør mot West Ham endte 0-0.

Lørdag kveld hadde så Gimnàstic de Tarragona besøk av bunnlaget Almería, og etter å ha ledet to ganger fikk de rødkledde smake sin egen medisin da gjestene utlignet i sluttminuttene. Almería har nå fem uavgjorte på rad, mens Nàstic fortsatt ligger på fjerdeplass på tabellen.

Helgas siste kamp var lokalderby i Frankfurt, hvor Eintracht tok imot naboene fra Darmstadt. Nok en gang endte det med tap for Eintracht, som virkelig er inne i en tung periode med bare én seier på de siste ti kampene!

WDDL er ei fotballhelg under pari, så dette er bare å legge bak seg og se framover.

PS: Lørdag hadde Stålkameratene julebord, hvor Stian Celius ble hedret for å ha scoret 178 mål på 166 kamper for klubben!