mandag 14. desember 2015

Oppsummering 13.12.15

Sukk… Grusom fotballhelg, heldigvis fikk jeg ikke sett noe særlig av elendigheta pga mye korpsing.

Etter en fæl midtuke skulle Manchester United først i ilden denne helga, med lørdagskveldskamp. Dette endte med tap mot storlaget Bournemouth…

Søndag var Eintracht Frankfurt først ut. Også for ørnene ble det tap, og her var faktisk motstanderen et stjernelag, så det var litt enklere å svelge.

Helgas tredje tap sto Gimnàstic de Tarragona for, og det var da opp til Juventus å berge stumpene.

Da oppgjøret mot Fiorentina var i gang tok det ca 2 minutter før Chiellini lagde straffespark, og de lillakledde fra Toscana gikk opp i 0-1. Heldigvis tok det ikke lang tid før Juventus utlignet, men resten av omgangen ble begivenhetsløs.

Andre omgang sto helt i «Den Gamle Dame»s tegn, og kampen endte med en velfortjent Juve-seier!

LLLW er likevel oppskrift på ei trist helg, og det er flere som har mye å bevise før de tar juleferie!