søndag 27. september 2015

Oppsummering 27.9.15

Nok en fotballhelg preget av kontraster.

Helgas første kamp var med Manchester United i hovedrollen, og seieren som nå kom førte til at laget endelig kom tilbake der vi hører hjemme: Øverst på Premier League-tabellen!

Lørdagens andre kamp var derimot en trist affære. Juventus gikk på enda et tap, og «den gamle dame» fra Torino er nå virkelig i krise. Jeg ser ingen annen utvei enn å få vekk Allegri.

Søndag startet kampene sånn at det ble overlapp hele veien.

Først ut var Eintracht Frankfurt, som tok mot «norske» Hertha Berlin (som jeg forøvrig skal se på Olympiastadion i Berlin neste helg) hjemme på Waldstadion. Jeg gikk glipp av første omgang, men iflg Eurosport 2s kommentator hadde hjemmelaget dominert. Dessverre brukte de andre omgang til å prøve å forsvare seg til seier. Da gikk det slik det ofte gjør: Like før slutt utlignet bortelaget.

Søndagens neste kamp, som startet like før bundesligakampen var ferdig var Gimnastic de Tarragona, som var på besøk hos nynedrykkede Valladolid. Kampen endte målløst, og Nàstic er fortsatt med i tabelltoppen.

Til slutt hadde Tromsø besøk av Aalesund. Her fikk endelig Runar Espejord sjansen, og jaggu tok han den ikke da han sørget for utligning! Riktignok holdt det bare til ett poeng, men ett er bedre enn null, og TIL klatrer opp til kvalikplass.

WLDDD er nok noe i underkant av hva jeg hadde både trodd og håpa på forhånd, men høsten er fortsatt ung, og det er mange kamper igjen å hente poeng i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar