søndag 13. september 2015

Oppsummering 13.9.15

Denne fotballhelga var preget av høye topper og dype daler.
Det hele tyvstarta alt onsdag med at Gimnàstic de Tarragona for andre gang på fem dager slo Girona hjemme. Dette var cup, og akkurat som i fjorårets Copa del Rey måtte Nàstic ha ekstraomganger og straffekonk for å gå videre, menmen: Avansement er avansement.
Lørdag var det så et par intense timer, da det var stor grad av overlapp mellom tre kamper jeg fulgte.
Første avspark var igjen Nàstic, som nå var på besøk hos Elche som ble tvangsflytta ned fra midten av Primera Division etter fjorårssesongen. Dette var et beite som til tross for at valencianerne har bytta ut ALLE spillerne etter nedrykket viste seg å bli for tøft, og det endte med et 1-0-tap.
En halvtime etter avsparket startet så to kamper til.
Eintracht Frankfurt tok imot FC Köln, og dette ble en typisk Bundesliga-kamp. 4-1 til pause, 6-2 etter full tid. Festfotball fra start til mål!
Den andre kampen var prestisjeopprøret mellom Manchester United og Liverpool. Etter første omgang her var jeg glad jeg hadde hatt muligheten til å følge med på Bundesliga-kampen samtidig, for dette må være en av de traurigste omgangene i engelsk toppfotball gjennom tidene! Heldigvis tok det seg litt opp i andre omgang, og jaggu endte det ikke slik Fred the Red spådde før kampen: 3-1!
Til slutt lørdag kveld klarte på mystisk vis Juventus å karre til seg ett poeng, som også er sesongens eneste etter tre kamper! Lurer virkelig på hva det er Allegri roter med!
Søndag starta med at jeg var og stemte, men etter det fikk jeg også rapporter fra Stålhallen, hvor Stålkameratene hadde Medkila på besøk, og Alexander Iversen tok ansvar og sikret en 2-1-seier!
Søndagens siste kamp var nok den tabellmessig viktigste. Tromsø IL hadde tabellnabo Mjøndalen på besøk, og dette var en kamp hjemmelaget måtte vinne, og som de burde klart å vinne! Dessverre virker det som om «gutan» er vaksinert mot å score, og det hele endte 0-0. Krisen blir bare større og større på Alfheim…
WLWWDWD ser kanskje bra ut isolert sett, men D-en til slutt gjør at jeg går ut av fotballhelga mørk til sinns.
Kommende uke er det Champions League for to av lagene, og byderby for et tredje, før alle fem som ikke spiller byderby midt i uka skal i ilden til helga. Uendelig glad Rana Blad streamer derbyet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar