søndag 26. april 2015

Oppsummering 26.4.15


Nok en ganske tung fotballhelg å oppsummere, men heldigvis noen SOLIDE lyspunkter på tampen.
Lørdag var Stålkameratene klare for årets første bortekamp i serien, nær sagt som vanlig i Blåbyhallen på Sortland. Her frykta jeg stygge sifre, men kampen endte med en knepen 2-1-seier til hjemmelaget, og rapportene sier at Stål fikk masse positivt med seg fra kampen.
Lørdag ettermiddag tok jeg fly til Trondheim, men samtidig spilte Eintracht Frankfurt kamp som de tapte…
Søndag var jeg i barnedåp, men det meste av det offisielle programmet var ferdig da kampene kom som perler på en snor utover ettermiddagen, og jeg fikk iallfall sneket meg til å kikke litt innimellom.
Dagens første oppgjør var en kamp Manchester United ofte har slitt i, borte mot Everton, og denne gangen ble ikke noe unntak, og det endte med nok et tap.
Juventus har jo så godt som vunnet Serie A, men det er allikevel mye prestisje knyttet til det å være best i byen. Det klarte de ikke å bli denne gangen, da de tapte Derby della Mole.
Tromsø IL hadde tatt turen til Ålesund for å spille kamp, og endelig, etter 896 dager, klarte de igjen å vinne en bortekamp i Tippeligaen! Nå er vi i gang! Stor opptur.
Til slutt var det «seriefinale» i Segunda B gruppe III. Gimnàstic de Tarragona tok imot serietoer Huracan til avgjørende kamp, og med en 2-1-seier ble det klart at 3 runder før slutt har Nàstic 10 poengs margin til neste lag og har dermed vunnet serien! Enda større opptur! Nå er det bare å kose seg de tre siste rundene og bygge selvtillit før playoffen!
LLLLWW gjorde at avslutninga på helga tok seg veldig opp, og når det attpåtil var de det var som vant, så velger jeg å si at helga som helhet får godkjentstempel (litt under tvil)!
Vi går nå inn i en hyperintens fotballperiode, så jeg tror neste oppsummering kommer torsdag kveld, fulgt av en ny søndag kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar