onsdag 11. mai 2016

Romsås - Sagene 3-3

I det solen gikk mot horisonten tok jeg turen til knøttlille Bjøråsen stadion (85x57 meter, kan ikke brukes i tredjedivisjon) for å se oppgjøret mellom orangekledde Romsås som hadde fått besøk fra Sagene IF i sine svarte og hvite trøyer.

Spillet bølget hurtig fram og tilbake hele kampen (Kanskje en konsekvens av at banen er kortere enn de fleste baner er), men de helt store sjansene uteble likevel i første omgang. Like før pause fikk likevel hjemmelaget kranglet inn et mål etter en corner som ikke ble klarert.

I pausen valgte gjestene å bli på banen og ta pausepraten der, og instruksene fra treneren måtte ha virket, for bare få minutter etter kampen var satt i gang sto det både 1-1 og 1-2!

Hjemmelaget hadde likevel ikke gitt opp, og et kvarter før slutt kom det en ny utligning! Et par minutter etter dette lå plutselig ballen igjen bak Sagenes keeper, og man ante at det kunne bli en trepoenger til hjemmelaget da gjestene fikk en korrekt dømt straffe som keeper reddet!

På overtid kom så en svært kontroversiell situasjon. Et innspill mot boksen gikk ut over mållinja, og av grunner som for hjemmelagets spillere og trenere var uforståelige ble det dømt corner! Sagene takket for dette med å score på corneren, og hjemmelagets spillere stormet bort til linjemannen som virkelig fikk høre hva de syntes om dømmingen hans.

Poengdeling var kanskje et rettferdig resultat etter en underholdende kamp, hvor spesielt hjemmelagets spillere 5 og 9 var bra, men jeg irriterer meg fortsatt over at jeg ikke fikk filmet situasjonen hvor det ble dømt corner på slutten, så jeg kunne sett om dommerne hadde rett eller ei.

Etter kampen var det uansett bare å rømme fra Romsås så fort som mulig. Den idylliske beliggenheten nært skogen gjør banen _svært_ utsatt for mygg!

Flere bilder fra kampen finner du på facebook.