søndag 20. mars 2016

Oppsummering 20.3.16

Av forskjellige grunner ble det ikke skrevet noen oppsummering forrige helg (som var litt tung), så da får jeg skrive en lang en nå, etter en finfin helg.

Vi spoler raskt tilbake til onsdag 9.3., da Stålkameratene spilte årets første obligatoriske kamp. Oppskriftsmessig ble Mosjøen slått, og cupavansementet sikret. Sandnessjøen venter i neste runde.

Dagen etter hadde Manchester United en tung europacupkveld i nabobyen. Mer sier vi ikke om den saken.

Fredagskvelden var det Juventus som skulle i ilden. En sliteseier, men 1-0 holder det. Lørdag gikk Eintracht Frankfurt på et stygt tap i Bundesligaen, og de er nå for alvor med i bunnstriden.

Søndag tok jeg turen til Molde og fikk se Tromsø sikre seg ett poeng. Like etterpå var det duket for to andre oppgjør mer eller mindre samtidig. Gimnastic de Tarragona spilte uavgjort i serien, og Manchester United gjorde det samme i FA-cupen.

Onsdag kveld var det duket for en «rysare» i Champions League, der Juventus en stund så ut til å ha sikret avansementet, men så gikk alt i dass, først på overtid, og så i andre ekstraomgang.

Kvelden etter ble det igjen spilt Europa League, nå i Manchester. Nok om det. Samme dag gikk også Stålkameratene på en stygg smell i treningskamp i Katalonia mot Kristiansund.

Fredag fikk Tromsø æren av å innlede fotballhelga på et snødekt Alfheim. En parodi av en kamp endte målløst.

Lørdag var det Eintrachts tur, og endelig kom det en seier for «ørnene»!

Søndag var det så rimelig hektisk. Først ut var Derby della Mole, som endte med en klar Juventusseier. Deretter var det byderby i Manchester samtidig med at Nàstic spilte mot b-laget til Athletic fra Bilbao. Begge disse kampene endte også med seier til riktig lag, og fotballhelga var dermed riktig fin!

WLWLDDDL(L)DDWWWW er slett ikke så verst rekke over nesten to uker, men det hadde jo vært fint med avansement i Europa da…

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar