søndag 26. februar 2017

Oppsummering 26.2.17

En lang oppsummering denne gangen, da jeg tar med litt midtukeball også.

Det hele starta med treningskamp tirsdag. Tromsø tapte 2-0, men Flovik prøvde ut mye underveis i kampen, så ser ikke på det som noen katastrofe.

Onsdag var det både Europa League og Champions League for en gangs skyld. Først ut var Manchester United, som slo St. Etienne og avanserte i den nest gjeveste turnerninga, mens Juventus senere på kvelden la et fremragende grunnlag for å gå videre i den mest prestisjetunge turneringa gjennom å slå Porto borte.

Fredag var det igjen duket for treningskamp, Stålkameratene hadde tatt turen til Fauske for å spille mot Fauske/Sprint, en kamp som endte med fire mål til de gulkledde og bare ett til motstanderne.

Lørdag gikk Eintracht Frankfurt på en smell borte mot Hertha Berlin, før Juventus tok en høyst oppskriftsmessig seier mot Empoli (Som de riktignok måtte slite litt mer enn mange nok hadde trodd på forhånd for å hente inn).

Søndag startet med ligacupfinale i England. Manchester United ledet, rotet bort ledelsen, og gjorde så det Manchester United gjør best: Vinner titler ved å avgjøre helt på tampen!

Et nydelig punktum for helga ble så satt på nivå to i Spania, der Gimnàstic de Tarragona tok sin andre seier på rad og dermed (for første gang denne sesongen?) klatret over nedrykksstreken!

(l)WW(w)LWWW må definitivt sies å være innafor, spesielt når det ene tapet kom i en treningskamp!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar