søndag 25. januar 2015

Oppsummering 25.1.15


Deilig å allerede kunne oppsummere fotballhelga!
Først en gladnyhet fredag, da det ble klart at Hans Norbye hadde underskrevet ny kontrakt med Tromsø IL! Deretter starta det sportslige fredag kveld, og det starta svært tungt da Manchester United leverte en uhyggelig laber forestilling i Cambridge, og må ha omkamp for å få klarhet i sin videre skjebne i FA-cupen.
Lørdag var fotballfri for «mine lag» (Gidder ikke bry meg med treningskampene til Eintracht Frankfurt), før søndagen starta med at Gimnàstic de Tarragona tok nok en borteseier som kombinert med noen andre heldige resultater i tabelltoppen medførte at serieledelsen økte fra tre til fire poeng!
Siste lag ut var Juventus som etter å ha slått Hellas Verona to ganger på kort tid nå skulle ta imot Romeo og Julie-byens andre lag, Chievo. (Hvorfor heter ikke de to lagene Montague og Capulet, det hadde jo vært tusen ganger bedre?). Her ble det til slutt 2-0 etter et nydelig mål av Paul Pogba og en retur som ble hamret inn av Stephan Lichtsteiner!
DWW + en finfin signering = herlig helg totalt sett.
6 dager til ferien er over i Bundesliga, 70 dager til seriestart i Tippeligaen og 79 dager til seriestart i 3. divisjon avd. 11!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar