lørdag 25. juni 2016

Rilindja - Manglerud/Star 4-0

Etter å ha vært i sentrum og sett Pride-paraden tok jeg turen til Furuset kunstgress, like ved IKEA, for å se Rilindja ta imot Manglerud/Star. Kampen gikk på Furuset fordi Rilindjas faste hjemmebane på Haugerud er under oppussing, men for meg som groundhopper var jo det strålende :)

Jeg kom alt for sent til kampen, men rakk å få med meg de siste minuttene av første omgang, og fikk vite at det sto 2-0 til hjemmelaget. På sletta ved siden av banen pågikk det en internasjonal sportsfestival, så der var det musikk, volleyballnett og god mat.

Andre omgang ble egentlig ikke noen veldig minneverdig affære, men det var nok hjemmelaget som hadde styringen på kampen hele veien, og da de etter drøyt ti minutter gikk opp i 3-0 (ved kaptein Alban Shipshani som visstnok også hadde scoret de to målene i første omgang!) på en kontring var det langtfra ufortjent.

Etter dette la Rilindja seg veldig bakpå, og Manglerud/Star fikk flere gode sjanser, men det virka som om forsvaret til hjemmelaget stort sett hadde full kontroll.

Drøyt ti minutter før kampen var ferdig fikk så Rilindja et frispark fra nesten 30 meter, som Shipshani på imponerende vis ekspederte rett i krysset. 4-0!

Etter dette la Rilindja seg ENDA mer bakpå, så nesten alt spillet siste ti minutter foregikk foran målet deres, uten at M/S klarte noe mer enn et par hjørnespark.