søndag 6. mars 2016

Oppsummering 6.3.16

Endelig en vanlig helgeoppsummering igjen.

Denne helga var det Eintracht Frankfurt som var først ute, med kamp lørdag ettermiddag. Dette endte 1-1, og søndag morgen ble det kjent at klubben tar avskjed med trener Armin Veh. Håper trenerbyttet klarer å føre klubben unna nedrykksstriden!

Søndag gikk det slag i slag utover ettermiddagen.
Først ut med avspark var Juventus, som hadde tatt turen til Bergamo hvor de tok en relativt grei seier.

Neste kamp ut var generalprøven foran tippeligastarten, der Tromsø hadde tatt turen til Bergen for å møte Brann. Kampen mistet litt verdi som generalprøve etter at hjemmelaget fikk en mann utvist etter fem minutter, men det var likevel godt å se Aron Sigurdarson score to flotte mål!

Da andre omgang startet i Bergen startet to kamper til, og jeg ble nødt til å fordele innsatsen over en haug med skjermer.

I England hadde Manchester United tatt turen til The Hawthorns for å skjemme seg ut med nok et tap, mens i Spania var Nàstic på besøk i Alcorcon hvor en grusom ineffiktivitet førte til at de bare fikk ett poeng med seg hjem til tross for at de fikk spille de siste tjue minuttene mot ti mann.

DW(W)LD kunne jeg nok vært fornøyd med, hadde det ikke vært for den triste måten tapet i England og uavgjorten i Spania kom på.