søndag 20. september 2015

Oppsummering 20.9.15

Ny helg, nye muligheter som de sier.
Gidder ikke si så mye om midtukekampene denne gangen, så da starter vi lørdag ettermiddag, da Eintracht Frankfurt holdt Hamburg til 0-0. Nok et poeng å ta med videre i kampen om Bundesligamedalje.
Etter dette var det live fotball på Nadderud stadion. På forhånd var forventningene svært lave, og dette ble også innfridd i kampens første omgang. Etter pause kvikna Tromsø IL betraktelig til, og da utligningen etterhvert kom var vi nok mange som håpet på ett poeng med hjem. Det ble derfor ekstra surt da dette poenget røk tre minutter på overtid med en latterlig scoring fra hjemmelaget.
Første søndagskamp var for Juventus som hadde fått en liten boost i midtuka, og som nå slo Genoa enkelt borte etter først å ha scoret årets latterligste mål, og deretter fått årets mest unødvendige straffe.
1700 søndag kom det så to parallelle kamper. I england var Manchester United på besøk på sørkysten, og viste styrke ved å snu 1-0 til 1-3 (og deretter slappe av så det endte 2-3), og dermed få med seg alle poengene hjem.
Samtidig tok Gimnàstic de Tarragona imot Mallorca, og klarte å hale i land en sterk seier mot øyværingene som for bare tre sesonger siden var i La Liga. Tredjeplass, bare bak andreplassen på innbyrdes oppgjør, etter fem serierunder er en start langt bedre enn hva jeg hadde turt å håpe på!
DLWWW er jo ganske bra uttelling, men jeg skulle uendelig gjerne hatt en D også i Tippeligakampen.