søndag 20. november 2016

Oppsummering 20.11.16

Endelig er landslagspausen tilbakelagt, og nok en skikkelig fotballhelg er over.

Denne starta lørdag ettermiddag med at Manchester United så ut til å slå Arsenal, men klarte å rote det bort på tampen, og kampen endte 1-1.
Lørdag kveld tok Juventus en grei seier.

Søndag spilte først Nàstic tidligkamp mot naboene fra Reus. Nok en poengløs hjemreise til Tarragona, og neppe noen trøst at det var en unormalt kort tur denne gangen.

Helgas siste kamp fant sted i Tyskland, hvor Eintracht Frankfurt hadde tatt turen til Weserstadion i Bremen. Etter først å ha havnet under byttet frankerne inn Fußballgott Alex Meier etter pause, og da kom raskt utligningen. Utover i andre omgang bølget det så fram og tilbake, før Bundesliga-debutant Aymen Barkok ble matchvinner få minutter før full tid! Deilig!

DWLW ser kanskje ikke så ille ut, men uavgjorten på Old Trafford virker innmari unødvendig.