tirsdag 31. juli 2018

Levanger 2 - Kolstad (3-1)

Etter en finfin ferie nordpå var jeg igjen på tur sørover, og la da inn en pitstop på Levanger for å endelig få sett en kamp i Norges sist forsvunne fylke, Nord-Trøndelag, og dermed ha sett kamper i alle de 19 «gamle» fylkene.

Kom fram i god tid etter kjøreturen gjennom Helgelands og Namdalens dype skoger, og fant meg en skyggefull trapp å sitte i fram til avspark nærmet seg. Det virket som de fleste andre hadde tatt varmen på alvor, og planla å komme i siste liten, så mens det knapt var 20 stk på tribunene et par minutter før avspark var det da dommeren blåste i fløyta langt fler, og da hjemmelaget etter 24 minutter satte inn en velfortjent ledelsesscoring kan det ikke ha vært langt unna 100 personer tilstede.

Første omgang var hundre prosent styrt av hjemmelaget, og da et frispark fra spiss vinkel litt etter halvtimen aldri ble klarert sto det 2-0.

Da lagene gikk til pause konkluderte jeg med at Kolstad faktisk ikke hadde hatt en eneste avslutning, og at dette kunne bli en traurig andreomgang. Heldigvis hadde gjestene fra fylkeshovedstaden bestemt seg for å skape ny spenning, og alt halvanna minutt etter pause kom reduseringen til 2-1!

Kolstad fortsatte å produsere mer eller mindre gode sjanser utover i omgangen, men lufta  gikk mer eller mindre ut av ballongen da 3-1 kom et drøyt kvarter etter pausen, også dette på en dødball.

Resten av kampen prøvde Kolstad forgjeves å score på nytt, og da kampen ebbet ut med 3-1 på tavla kunne nok ingen hevde at det var en ufortjent hjemmeseier.

Flere bilder fra kampen ser du på facebook.