fredag 12. april 2019

OSI 4 - Grorud 4 (1-5)

Fredagskveld, og mulighet for to kamper, med litt smooth logistikkflyt. Først ut var et besøk på Domus Athletica, hvor Oslostudentenes Idrettslags fjerdelag skulle ta imot Groruds ditto til oppgjør i niendedivisjon.

Etter å ha funnet ut hvordan man kom seg inn til banen (Man måtte inn og gjennom resepsjonen) fant jeg meg en plass i det hjørnet av banen hvor sola skinte, så det var nesten fint selv om det var bikkjekaldt i lufta.

Da kampen startet tok det ikke et minutt engang før vi fikk den første scoringen. En av Groruds forsvarsspillere rev ned en OSI-spiller inne i feltet, og straffesparket ble effektivt ekspedert i mål.

Etter 26 minutter ble det igjen dømt straffespark, denne gangen i motsatt ende av banen, og også denne gangen ble det scoring.

1-1 sto seg til pause, og Grorud skal nok være mest glade at de bare hadde ett baklengsmål før hvilen.  Jeg følte iallfall at OSI hadde vært et knepp vassere i første omgang, uten at de hadde klart å få uttelling for det.

Etter hvilen skulle dette forandre seg, viste det seg. Grorud var langt mer med på notene, og etter drøyt 20 minutter ble et skudd stoppet av tverrliggeren. Returen ble kriget mot målet, og da keeper ikke klarte å holde den fast ble den til slutt stanget inn fra 20 centimeters hold. 1-2.

Bare 4 minutter senere fikk vi nok et straffespark, og denne gangen var det OSIs keeper selv som var den skyldige. Straffen ble satt i mål, og det sto 1-3. 1-4 kom bare et par minutter senere etter et langt innkast, og kun minutter etterpå var det 1-5 etter en corner som aldri ble klarert.

Resten av kampen ble målløs tross et voldsomt trøkk i sluttminuttene, og de gule med de vulgære navnene på ryggen (Navn som Skænk, Dr. Toer'n og Avføringsandletet) kunne juble, mens jeg hastet videre til neste kamp for kvelden.

Flere bilder fra kampen kan du se på facebook.