søndag 14. april 2019

Årvoll - Molde 2 (0-0)

Søndagens planlagte aktivitet ble plutselig avlyst, så da ble det rom for andre ting, som fotball. Startet  dagen med å ta turen ned dalen til Årvoll, hvor Moldes nest beste menn var på besøk.
Det var ganske bra med folk som hadde møtt opp for å se Årvolls første kamp etter opprykket, men i første omgang var det i stor grad Molde 2 de fikk se. De for anledningen hvitkledde var mer presise, hadde høyere tempo og virket et knepp bedre  i det meste de foretok seg. Det eneste feltet hvor de ikke var bedre var det som er viktigst i fotball: Scoringer. Før pause var det svært få virkelig store sjanser, og da lagene gikk i garderoben sto det fortsatt 0-0.

I pausen må Årvolls trener ha sagt de helt rette tingene, for etter pause var styrkeforholdet mye jevnere enn det var i første omgang. Med et kvarter igjen prøvde Molde å skru opp eget nivå litt igjen, men Årvoll rodde fint av stormen.

Så, kun minutter før full tid kunne hele stadion juble. Etter en corner endte ballen i nettet, men nesten før jubelen hadde startet ble den avbrutt. Dommeren hadde blåst for angrep på keeper eller noe sånt, og i stedet for mål ble det gult kort til en av de blårøde.

Kampen ebbet etter dette ut uten noen store hendelser, og det ble ett poeng til hvert av lagene. Jeg hastet videre til Rommensletta for en ny kamp, mens de fleste på stadion gikk hver til sitt.