lørdag 28. oktober 2017

Foresta Suceava - UTA 2-3

Første kamp i #rumenskbreddefotballgroundhoppinglanghelg ble spilt før jeg kom fredag, så mitt første oppgjør fant sted en kort spasertur fra hotellet i Suceava. Ved ankomst til stadion fikk vi låst inn bagasjen i det lokale fotballforbundets kontorer, og en kjapp orientering om hvor vi skulle etter kampen, før vi tok plass på hovedtribuna.

Hjemmelaget var i desperat poengnød etter å ha startet sesongen omtrent uten spillere, men det var håp om at ny eier, nye spillere og ny trener skulle klare å vende skuta. Sammen med nesten 700 andre fikk vi som var tilreisende se to lag som begge nok hørte hjemme på den nedre delen av tabellen, men det virka som om de gulgrønne bukovinerne var ekstra gira, og det var absolutt fortjent da de tok ledelsen 1-0 like før halvtimen var spilt.

Det tok dog bare fem minutter før gjestene svarte med en utligning, og jeg begynte å lure på om det ventet en ny kollaps da gjestene like etter svarte med nok en scoring. 1-2 ble også pauseresultatet. I pausen byttet jeg side for å få litt sol, og det ble også fortært en del gresskarfrø.

Andre omgang ble en relativt hendelsesfattig affære, helt til hjemmelaget igjen strammet seg opp da det gikk mot slutten av kampen, og dette lønte seg knappe ti minutter før slutt, da vi fikk nok en utligning. 2-2 hadde til tross for at gjestene nok var det beste laget ikke vært et galt resultat kampen sett under ett, men et par minutter på overtid kom så kampens femte mål. De rødkledde stormet fram, forlot en mann liggende like forbi midtbanen, stormet videre, og scoret! Noen hevder det var offside, men det mente ikke dommer og linjemann, og simsalabim, så endte kampen poengløst for Foresta.

Etter kampen kom hjemmelagets spillere bort for å takke noen av supporterne, men stort sett dreide dette seg om at de fikk kjeft for det de (ikke) hadde levert på banen.

Flere bilder fra kampen finner du på facebook.