tirsdag 5. september 2017

Holmlia - Vestli 4-0

I protest mot Sylvi Listhaug hadde jeg pakka min nye paraply (som ble vunnet på lotteriet i denne kampen) og dratt til Lusetjern (Som egentlig ligger like nedenfor der Lusetjern i sin tid lå, for der ligger det en mindre bane) for å se oppgjøret mellom bydelslagene fra to av bydelene der hun nok ikke akkurat står sterkest.
Etter å ha funnet et gatekjøkken på veien tok jeg plass på tribuna og spiste en hamburger mens jeg fikk se slutten av en trening på en banehalvdel og en barnekamp på den andre. Da kampen skulle starte slet dommerne litt med å få bort alle folkene, og måtte i tillegg få på plass målene selv, men til slutt ble det da klart.
De grønnkledde fra øverst i Groruddalen startet ganske bra, men raskt ble det klart at det nok var hjemmelaget som hadde det høyeste nivået inne. Lenge klarte likevel Vestlis forsvar å stå imot, og flere ganger lurte de rødtrøyene i offside.
Etter 26 minutter gjorde Vestlis forsvar sin første alvorlige feil, og de ble da beinhardt straffet. Pang, og 1-0. Litt usikker på hvem som scora, men det kan ha vært Bardh Shala.

Ikke lenge etter gjorde Mohammed Aouragh et strålende forarbeid på venstrekanten, før han spilte ballen over på høyre der Jonathan Elias Serrano fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0. Vestli virket helt rystet, og da vertene fikk et innkast høyt i banen like etter endte jaggu også dette med et mål, denne gang signert Mubarak Adan.

3-0 sto seg til pause, mye takket være flere gode redninger fra Vestlis keeper. I andre omgang gikk det bare 7 minutter før ballen var i mål for første gang, men det var vinket for offside, noe angrepsspillerne til Holmlia var lite fornøyde med. Dommertrioen virka stort sett gode, og jeg tror ikke det var feil denne gangen heller, selv om den &%#$%/#$ trafoboksen til flomlysene dekket mye av utsikten.

Etter 13 minutter hadde det oppstått et svært hull i Vestli-forsvaret, og det sto 4-0. Til tross for flere enorme sjanser til hjemmelaget utover i omgangen klarte de ikke å overliste Omar Khan i Vestli-målet flere ganger. De siste minuttene ropte Vestli-spillerne etter straffe noen ganger uten å bli hørt. Den siste av gangene skulle de sannsynligvis ha hatt en, men jeg mistenker at de ble litt straffet av "ulv ulv"-effekten fra dommer.

Det hele endte dermed 4-0, og jeg kunne ta turen hjemover i mørket.