onsdag 9. august 2017

Lillestrøm - Tromsø (1-0)

For andre gang i år gikk turen til Åråsen, denne gang for å prøve å heie «gutan» fram til avansement i cupen. I et avsindig regnvær møttes Isberget på pub i sentrum, og tok maxitaxi til stadion i anledning været.

Vel framme på kamp fikk vi i første omgang se et TIL-lag som spilte en fotball vi rødhvite supportere svært sjelden har fått se i år. Pasningene satt nøyaktig der de skulle, og laget kom til flere sjanser. Likevel ble det ikke mål i noen av endene av banen før pause, og da lagene gikk i garderoben etter ekstra kraftig regn de siste minuttene var vi nok flere som var litt optimistiske med tanke på sluttresultatet.

Til tross for at det roet seg ned med regnet fikk vi en kraftig kalddusj under ti minutter etter pause. LSK angrep, og TILs forsvar klarte aldri å stoppe angrepet. 1-0.

Etter dette tok LSK mer og mer over, og med unntakt av en kjempedobbbelsjanse på overtid var de gulkledde nærmere 2-0 enn tromsøværingene var utligning.

Nedtur, men samtidig så mye positivt før pause at vi ser lyst på situasjonen foran neste kamp, Vålerengas avskjedskamp på Ullevaal.